Login  NL/ENG 


HarmonieOrkest BrusselZin om mee te spelen?

Iedereen kan vrijblijvend op een repetitie met ons komen kennis maken! We vragen alleen om je in te schrijven zodat we partituren kunnen voorbereiden. We bevestigen nadien zo spoedig mogelijk.

Eventuele vragen hopen wij hieronder te beantwoorden. Contacteer ons gerust mocht je nog andere vragen hebben.


Kan ik met ieder instrument bij het HarmonieOrkest terecht?

In onderstaand inschrijvingsformulier hebben wij de instrumenten die bij ons terecht kunnen, opgelijst. Soms kan het voor komen dat we voor bepaalde instrumenten tijdelijk geen plaats hebben, in dat geval leggen we een wachtlijst aan.

Wanneer repeteert het orkest?

Het orkest repeteert op dinsdagavond van 20u tot 22u in de Protestantse Kerk, Nieuwe Graanmarkt 8, 1000 Brussel. >> ZIE OP GOOGLE MAPS <<

En financieel?

Wij ontvangen graag een lidgeld van 27,5EUR per semester om in de kosten van de harmonie te delen. Vanzelfsprekend kun je even uitproberen zonder reeds lidgeld te moeten betalen.

Ik volg momenteel nog les in het deeltijds kunstonderwijs, kan ik mee spelen?

Ja! :-). Bovendien kun je mogelijks zelfs gebruik maken van de alternatieve leercontext: de repetities van het harmonieorkest gelden dan als les samenspel, waardoor je deze lessen niet meer aan de academie hoeft te volgen. Je evaluatie wordt dan door de dirigent van ons orkest uitgevoerd. Wij hebben momenteel partnerships met de Hoofdstedelijke Kunstacademie en met Kunstacademie Dil'Arte Dilbeek.

Wens je van de alternatieve leercontext gebruik te maken? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden bij je academie en schrijf je alvast in bij het orkest via onderstaand formulier. Vermeld als opmerking dat je van de alternatieve leercontext gebruik wil maken, en vermeld je academie erbij, ook indien we nog geen partnership met je academie hebben.Beslist? Schrijf je snel in!

Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op.

 
 
 
 
Ik neem de draad weer op, ik heb vroeger (in groepsverband) gespeeld
Ik speel regelmatig (thuis)
Ik speel regelmatig, meestal in groepsverband (samenspel, orkest, ...)
Anders... (graag in commentaar verduidelijken)
 
 
 
 
 

 HarmonieOrkest Brussel Vzw, Willebroekkaai 26/15, 1000 Brussel (RPR 1003.871.509)
 
  HOME  |   HET ORKEST  |   OPTREDENS  |   INSCHRIJVEN!  |   VRIEND WORDEN  |  CONTACT

Vgc